№: 1
ID картки працівника:
66942
Найменування посади:
Доцент
Факультет/Відділення/Інститут:
Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра/Науковий підрозділ тощо:
Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв
Трудовий статус посади (основне місце роботи, суміщення, сумісництво):
Основне місце роботи
Місце основної роботи, найменування посади:
-
Фізична особа. ID:
4378476
Фізична особа. ПІБ:
Гунько Юрій Леонтійович
Фізична особа. Дата народження:
20.08.1962
Фізична особа. Громадянство:
Україна
Фізична особа. Стать:
Чоловіча
Початок роботи в закладі:
01.09.1998
Дата початку стажу:
01.09.1990
Стаж науково-педагогічної та/або наукової роботи. Тип:
Науково-педагогічний
Безперервний стаж:
Так
Стаж науково-педагогічної та/або наукової роботи. Повних років:
33
Відомості про підвищення кваліфікації:
Луцький національний технічний університет, диплом спеціаліста про перепідготовку С 16 № 960432, виданий 25 червня 2016 р..
Останні зміни в ЄДЕБО:
15.04.2022 15:46
Досягнення у професійній діяльності:
  • 1) наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection

    1. Dudarev I., Kirchuk R., Hunko Y., Panasyuk S. (2020) Modeling of Mixing Bulk Materials. In: Ivanov V. et al. (eds) Advances in Design, Simulation and Manufacturing II. DSMIE 2019. Lecture Notes in Mechanical Engineering. Springer, Cham, p. 54-64. https://doi.org/10.1007/978-3-030-2365-6_6. (Scopus)
    2. Dudarev, I., Holiachuk, S., Hunko, Y., Panasyuk, S. (2021) Modeling of the mixing process in the gravitational mixer using the theory of Markov chains. In: Tonkonogyi V. et al. (eds) Advanced Manufacturing Processes II. InterPartner 2020. Lecture Notes in Mechanical Engineering. Springer, Cham. https://doi.org/10.1007/978-3-030-68014-5_12
    3. Гунько Ю.Л. Підвищення ефективності робочого процесу тарілчастого дозатора / Ю.Л. Гунько, М.С. Шведик, В.В. Сахан // Сільськогосподарські машини. - 2016. - Вип. 35. - С. 10.
    4. Дударєв І.М. Визначення переваг гравітаційного змішувача сипких та гранульованих матеріалів / І.М. Дударєв, Ю.Л. Гунько // Сучасні технології в машинобудуванні та транспортні. Науковий журнал. – Луцьк: Луцький НТУ, 2019. – №2(13). – С. 3–14.
    5. Dudarev І. Determination of design parameters of the conical-disk flax pulling mechanism / І. Dudarev, Yu. Hunko, S. Panasyuk // Сільськогосподарські машини. Зб. наук. ст. – Вип. 43. – Луцьк. 2019. – С. 49 – 62.
    6. Гунько Ю.Л. Результати дослідження роботи фільтрувальної станції цукрового виробництва / Ю.Л. Гунько, М.С. Шведик, В.В. Теслюк, П.І. Ткачук // Сільськогосподарські машини. Зб. наук. ст. – Вип. 38. – Луцьк, 2017. – С. 24-30.

  • 4) наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/ робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування

    1. Проектування закладів ресторанного господарства [Текст]: Методичні вказівки до практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо- професійної програми «Харчові технології та ресторанне господарство» Галузь знань 18 Виробництво і технології зі спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання/ уклад. Ю.Л. Гунько – Луцьк : Луцький НТУ, 2021. – 26 с.
    2. Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби : Методичні вказівки до практичних занять для студентів спеціальності 181 Харчові технології машинобудівного факультету денної та заочної форм навчання / уклад. Ю.Л. Гунько. – Луцьк: Луцький НТУ, 2019. – 36 с. 3. Технологія цукрового виробництва [Текст] : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» галузь знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. Ю.Л. Гунько. – Луцьк: Луцький НТУ, 2019. – 44 с.
    4. Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби [Текст] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. Ю.Л. Гунько. – Луцьк: Луцький НТУ, 2018. – 56 с.
    5. Технологія цукрового виробництва [Текст] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. Ю.Л. Гунько. – Луцьк: Луцький НТУ, 2019. – 36 с.
    6. Проєктування підприємств галузі з основами САПР [Текст] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. Ю.Л. Гунько. – Луцьк: Луцький НТУ, 2019. – 50 с.
    7 Проєктування підприємств галузі з основами САПР [Текст] : методичні вказівки до виконання курсового проєкту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. Ю.Л. Гунько. – Луцьк: Луцький НТУ, 2021. – 26 с.
    П. 8 ліцензійних умов

  • 8) виконання функцій (повноважень, обов’язків) наукового керівника або відповідального виконавця наукової теми (проекту), або головного редактора/члена редакційної колегії/експерта (рецензента) наукового видання, включеного до переліку фахових видань України, або іноземного наукового видання, що індексується в бібліографічних базах

    Рецензент наукового видання – журналу «Сільськогосподарські машини», що видається ЛНТУ (категорія «Б», наказ МОН України №409 від 17.03.2020 р., КВ №24919–14859 ПР від 30.06.2021 р.).

  • 12) наявність апробаційних та/або науково-популярних, та/або консультаційних (дорадчих), та/або науково-експертних публікацій з наукової або професійної тематики загальною кількістю не менше п’яти публікацій

    1.Гунько Ю.Л., Поліщук Н.В. (2021) Властивості фаршу, отриманого з додаванням перепелиного м’яса. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв :матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет конф.– Прага: Oktan Print s.r.o., 2021 – с.174.
    2. Dudarev, I., Kirchuk, R., Hunko, Y., Panasyuk, S. (2019). Modeling of mixing bulk materials. In: Design, Simulation and Manufacturing: The Innovation Exchange: Book of Abstracts of the 2nd International Conference, June 11-14, 2019 / Vitalii Ivanov, Oleg Zabolotnyi, Oleksandr Liaposhchenko, Ivan Pavlenko, Oleksandr Gusak, Oleksandr Povstyanoy (Eds.). Sumy, PF «Publishing House «University Book», 64.
    3. М.С. Шведик, Ю.Л. Гунько, В.В. Теслюк, В.С. Мельник (2017) Визначення установчих параметрів лемеша картоплекопача з конічно-спіральним сепаратором / // Тези VІ всеукраїнської конференції «Інноваційні технології в АПК». – Луцьк. ПП Іванюк В.П., 2017. – с.63-66.
    4.В.В. Теслюк, В.М. Барановський, М.С. Шведик, Ю.Л. Гунько Ефективність застосування комбінованого агрегату для висіву насіння зернових культур. // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія «Механізація та автоматизація виробничих процесів», випуск 10/1 (29)., 2016. С. 80-85.
    5. Байбула О.В., Гунько Ю.Л. Перспективи застосування барабанних вакуум-фільтрів у цукровому виробництві. – Тези Х студентської науково-технічної конференції машинобудівного факультету «Сучасні технології в машинобудуванні та транспорті». Луцьк: Машинобудівний факультет, Луцький НТУ – 2019р. – С. 26 – 29.
    6. Поліщук Н.,В., Гунько Ю.Л. Характеристики сировини для виготовлення сирокопчених ковбас. – Тези Х студентської науково-технічної конференції машинобудівного факультету «Сучасні технології в машинобудуванні та транспорті». Луцьк: Машинобудівний факультет, Луцький НТУ – 2019р. – С. 34 – 38.
    7. Мельничук Д.В., Гунько Ю.Л. Особливості подрібнення яблук ножовою дробаркою. – Тези ІХ студентської науково-технічної конференції машинобудівного факультету « Сучасні технології в машинобудуванні та транспорті». Луцьк: Машинобудівний факультет, Луцький НТУ – 2018р. – С. 14 – 16.
    8. Крук Ю.М., Гунько Ю.Л. Дослідження процесів подрібнення зернових продуктів. – Тези ІХ студентської науково-технічної конференції машинобудівного факультету « Сучасні технології в машинобудуванні та транспорті». Луцьк: Машинобудівний факультет, Луцький НТУ – 2018р. – С. 16 – 19.

    1.Гунько Ю.Л., Поліщук Н.В. (2021) Властивості фаршу, отриманого з додаванням перепелиного м’яса. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв :матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет конф.– Прага: Oktan Print s.r.o., 2021 – с.174.
    2. Dudarev, I., Kirchuk, R., Hunko, Y., Panasyuk, S. (2019). Modeling of mixing bulk materials. In: Design, Simulation and Manufacturing: The Innovation Exchange: Book of Abstracts of the 2nd International Conference, June 11-14, 2019 / Vitalii Ivanov, Oleg Zabolotnyi, Oleksandr Liaposhchenko, Ivan Pavlenko, Oleksandr Gusak, Oleksandr Povstyanoy (Eds.). Sumy, PF «Publishing House «University Book», 64.
    3. М.С. Шведик, Ю.Л. Гунько, В.В. Теслюк, В.С. Мельник (2017) Визначення установчих параметрів лемеша картоплекопача з конічно-спіральним сепаратором / // Тези VІ всеукраїнської конференції «Інноваційні технології в АПК». – Луцьк. ПП Іванюк В.П., 2017. – с.63-66.
    4.В.В. Теслюк, В.М. Барановський, М.С. Шведик, Ю.Л. Гунько Ефективність застосування комбінованого агрегату для висіву насіння зернових культур. // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія «Механізація та автоматизація виробничих процесів», випуск 10/1 (29)., 2016. С. 80-85.
    5. Байбула О.В., Гунько Ю.Л. Перспективи застосування барабанних вакуум-фільтрів у цукровому виробництві. – Тези Х студентської науково-технічної конференції машинобудівного факультету «Сучасні технології в машинобудуванні та транспорті». Луцьк: Машинобудівний факультет, Луцький НТУ – 2019р. – С. 26 – 29.
    6. Поліщук Н.,В., Гунько Ю.Л. Характеристики сировини для виготовлення сирокопчених ковбас. – Тези Х студентської науково-технічної конференції машинобудівного факультету «Сучасні технології в машинобудуванні та транспорті». Луцьк: Машинобудівний факультет, Луцький НТУ – 2019р. – С. 34 – 38.
    7. Мельничук Д.В., Гунько Ю.Л. Особливості подрібнення яблук ножовою дробаркою. – Тези ІХ студентської науково-технічної конференції машинобудівного факультету « Сучасні технології в машинобудуванні та транспорті». Луцьк: Машинобудівний факультет, Луцький НТУ – 2018р. – С. 14 – 16.
    8. Крук Ю.М., Гунько Ю.Л. Дослідження процесів подрібнення зернових продуктів. – Тези ІХ студентської науково-технічної конференції машинобудівного факультету « Сучасні технології в машинобудуванні та транспорті». Луцьк: Машинобудівний факультет, Луцький НТУ – 2018р. – С. 16 – 19.

  • 14) керівництво студентом, який зайняв призове місце на I або ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або робота у складі організаційного комітету / журі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком / проблемною групою; керівництво студентом, який став призером або лауреатом Міжнародних, Всеукраїнських мистецьких конкурсів, фестивалів та проектів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі міжнародних, всеукраїнських мистецьких конкурсів, інших культурно-мистецьких проектів (для забезпечення провадження освітньої діяльності на третьому (освітньо-творчому) рівні); керівництво здобувачем, який став призером або лауреатом міжнародних мистецьких конкурсів, фестивалів, віднесених до Європейської або Всесвітньої (Світової) асоціації мистецьких конкурсів, фестивалів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі зазначених мистецьких конкурсів, фестивалів); керівництво студентом, який брав участь в Олімпійських, Паралімпійських іграх, Всесвітній та Всеукраїнській Універсіаді, чемпіонаті світу, Європи, Європейських іграх, етапах Кубка світу та Європи, чемпіонаті України; виконання обов’язків тренера, помічника тренера національної збірної команди України з видів спорту; виконання обов’язків головного секретаря, головного судді, судді міжнародних та всеукраїнських змагань; керівництво спортивною делегацією; робота у складі організаційного комітету, суддівського корпусу

    Керівництво студентами (Поліщук Н.В., Кравець М.А), які зайняли призове місце (диплом ІІ ступеня) у другому турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт (освітня програма 204 "ТВППТ" секція "Технологія переробки продукції тваринництва"), що проводився у Миколаївському національному аграрному університеті (наказ Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24.11.2020 р.)